Vis groepen

Lees meer

PetJungle

Lees meer

Visplekken

Lees meer

Vishengels

Lees meer

Ga op visvakantie

Vind jij vissen ook zo leuk, dat je hiervan ook het liefste jouw vakantie wilt maken? Dan ben je niet de enige! Jaarlijks reizen er namelijk duizenden vissers af van de Benelux naar het buitenland. Naar Ierland en Scandinavië kun je gaan voor echte roofvis vakanties en zeevisvakanties. In Denemarken kun je erg goed vissen naar witvissen en in de meer exotische landen Zuid-Frankrijk, Spanje en Italië kun je gaan voor de karpervakanties. Vooral de meervallen zijn gewild tijdens deze vakanties!

Het gaat niet om de vangst alleen

Veel vissers danken hun geweldige vakantie niet aan de vangsten alleen, maar ook aan andere factoren. Omdat een visvakantie enkele dagen betreft, wordt er in deze vakantie plezier, goed gezelschap en de mooie omgeving en natuur gecombineerd, waardoor de vakantie onvergetelijk wordt. Ook de accomodatie is natuurlijk belangrijk. Wil je een vakantiehuis of een hotelkamer. Het is de keuze uit zelf alles moeten regelen of alle luxe van een hotel natuurlijk. Boeken gaat eenvoudig online via websites als Expedia (hotels) en voor een vakantiehuis aan een meer of ander water boek je via Vakantiehuis Huren Online. Natuurlijk heeft het vangen van een mooie vis ook veel te maken met het plezier wat je op vakantie zal beleven, maar als je maar een paar kleintjes vangt, mag dit de pret niet drukken. De omgeving moet daarnaast wel goed zijn, want als het water aan een drukke weg ligt of als er slechte sanitaire voorzieningen zijn, kan dit een vakantie verpesten.

Strenge selectie

Veel websites waarop je visvakanties kunt boeken hebben een aantal strenge eisen gesteld aan hun aanbod. Zo moeten de bestemmingen voldoen aan eisen die op de websites beschreven staan, denk aan ligging, sanitaire voorzieningen enzovoort. Het is dus verstandig als je van te voren even deze eisen nakijkt, waardoor je tijdens je vakantie niet voor verrassingen komt te staan!