Toernooien

Lees meer

Vishengels

Lees meer

Visvakantie

Lees meer

PetJungle

Lees meer

Vis toebehoren

Op welke vissoorten vis jij meestal? Altijd op dezelfde soort, of vist u ook wel eens op een andere soort? Voor al deze verschillende soorten kunt u diverse accessoires en toebehoren aanschaffen die het mogelijk maken om nog beter op al deze soorten te kunnen vissen. Het maakt wel degelijk uit of u nu op roofvis, witvis of zeevis gaat vissen. Mocht je hierover meer informatie willen ontvangen, dan kun je natuurlijk contact opnemen en zijn wij jou graag van dienst.

Kleding

Wanneer er gevist gaat worden, zult u rekening moeten houden met de diverse weersomstandigheden. De alledaagse kleding is absoluut niet geschikt om tijdens het vissen te dragen. Diverse jacks, broeken, hoofddeksels, handschoenen, warmtelaarzen,  warmtepacks en overige kleding accessoires zijn van belang en soms zelfs onmisbaar als u gaat vissen. Ook als u zou gaan nachtvissen is het zelfs makkelijk als u over een tent kunt beschikken om beschutting te kunnen zoeken. Wij raden u aan voor u gaat vissen goed het weerbericht in de gaten te houden. Zo blijf je dus altijd op de hoogte van de ontwikkelingen en kun je je hier op voorbereiden.

Hengels en accessoires

Wat voor een hengel gebruik jij als je gaat vissen? Daarnaast is er ook nog een ruime keuze uit het soort aas dat je kan gebruiken, maar ook uit verschillende typen pluggen, molens en dobbers. Houd er rekening mee dat sommige soorten hengels en azen in Nederland verboden of afgeraden zijn. Ook bepaalde typen aas mogen in Nederland niet gebruikt worden voor recreatief gebruik. U doet er goed aan uw hengels en toebehoren goed op elkaar af te stemmen voor het ultieme viscomfort.

Overige accessoires

Heb je er al aan gedacht om ook nog diverse schepnetten, steunen en boxen mee te nemen? Accessoires heb je eigenlijk dus nooit genoeg voor tijdens het vissen. Paraplu's zijn bijvoorbeeld ook onmisbaar als je een beetje beschut wil gaan vissen. Ook extra lijnen en haken zijn nooit weg.

Vishengels

Vishengels heb je in verschillende maten en vormen. Er zijn speciale hengels voor beginners, de recreant en de wedstrijdvissers. De aankoop van een vishengel is erg persoonlijk omdat het afhankelijk is van het doel.
Lees meer...

Vis kleding

Goede warme kleding is natuurlijk erg belangrijk voor vissers. Wanneer je een lange tijd stil zit op het water of in de wind kun je het al snel koud krijgen. Een goede jas is dan dus aan te raden. Veel jassen hebben
Lees meer...