Grote vis

Lees meer

Nederlandse vissers

Lees meer

PetJungle

Lees meer

Viskleding

Lees meer

Plekken waar je in Nederland kan vissen

Je vindt het leuk om op visvakantie te gaan? Lees dan zeker snel verder! Nederland is een visland bij uitstek en al helemaal om op vakantie te gaan. Op visvakantie gaan met collega's, vrienden of misschien zelfs wel met familie; alle mogelijkheden zijn een beetje eindeloos. Ons land biedt de leukste plekken om te vissen en ook nog op verschillende soorten. Je kan ook op visvakantie gaan op meerdere plaatsen en zo genieten van de verschillende stukken natuur.

Gebied op de Waddenzee

Heb jij er al eens aan gedacht om te gaan vissen op de Waddenzee? De Waddenzee is een perfect stuk natuurgebied en zo dus ook een zeer ideaal en heel geschikt voor een mooie visvakantie. Laat je rondvaren door een schipper aan boord van een echte vissersboot bijvoorbeeld. Schippers zijn op de hoogte is van de beste plekken om te vissen en kunnen jou dus ook goed adviseren over de gebieden en uitleg geven over de aanwezige vissoorten.

Limburgse landschap

Ook in Limburg kun je goed vissen in de verschillende rivieren, beken en sloten. Vooral in Zuid-Limburg is het ook nog eens heerlijk toeven en genieten van het glooiende Limburgse landschap. Rondom Valkenburg zijn er diverse gebieden waar zich veel karpers bevinden en dat maakt dit gebied zeer geliefd bij karpervissers.

Friese meren

In Friesland lenen zich de Friese meren uitstekend om in te vissen. Op visvakantie gaan in Friesland en de diverse meren bezoeken is hier heel populair. Zo is het dus mogelijk om tijdens de vakantie van meer naar meer te reizen met de auto en zo te vissen op verschillende vissoorten. De diverse accommodaties in het Friese landschap geven u ook nog een prachtig uitzicht op de omgeving.