Alaskan Fishing

Lees meer

Visvakantie

Lees meer

PetJungle

Lees meer

Bestel bij BoPets

Lees meer

Nederlandse vissers

Natuurlijk hebben wij in Nederland ook een aantal eigen bekende vissers. Zij geven allerlei workshops die je kunt boeken! En zullen jou dat de kneepjes van het vak bij brengen zodat jij echte grote vissen kan vangen. Ben jij een kampervisser of juist forelvisser? Kies dan voor een professionele visser die hier in specialist is als jouw leermeester. Wij hebben de bekende visser voor jou op een rijtje gezet. De meest bekende vissers van eigen bodem zijn:

Pim Busker

Hij neemt je mee op een spannende en avontuurlijke wijze op een roofvisdag vanuit zijn eigen sportvisboot. Hij leert je op een effectieve manier hoe je snel een rover kunt vangen!

Vincent Tobé

Vincent neemt je mee op een ware rooftocht op echte rovers. Het is namelijk niet dat iedereen de kans heeft om vanuit een boot op jacht te gaan op rovers. Alle technieken zullen goede uitleg krijgen wat zal leiden tot een leerzame dag!

Johan Caneel

Hij heeft zijn passie in het vissen gevonden in Tiel en hij heeft vervolgens van zijn passie zijn beroep gemaakt. Hij leert hoe het is om uit een varende boot te vissen! Samen vergroten jullie de kennis over het roofvissen en beleven daardoor een leerzame en interessante dag!

Koen Lemmens

Koen is een gepassioneerde roofvisser en heeft ook van zijn hobby zijn vak kunnen maken. Hij  draait al enkele jaren mee in de wereld van het roofvissen en heeft het boek “De Roofvis” geschreven. Samen zullen jullie een dag onbezonnen genieten op één van de mooiste rivieren van Nederland.